Om Linda - På barsel 1 sept. 2022 - sommeren, 2023

Jeg er 34 år og blev i marts 2020 mor til den dejligste dreng, Constantin. Under min graviditet flyttede jeg med min mand til Kolding, hvor vi var så heldige at finde et hus med plads til en privat pasningsordning. Jeg har i mit arbejdsliv haft fornøjelsen af flere forskellige typer arbejde, men under min graviditet og den efterfølgende barsel er mit ønske om at starte en privatpasningsordning blevet større og større.

Derfor startede tankerne om Citronen - en privat pasningsordning som skal have fokus på barnet og barnets behov, samt at støtte barnets udvikling og barnets glæde ved livet.

Jeg har en bachelor i Dramaturgi fra Århus Universitet, hvor jeg blandt andet stod for børneteater og teaterpædagogik.

Derudover har jeg en kandidat i Film og Medievidenskab fra Københavns Universitet, med profil i kreative medieorganisationer. 

Jeg er bedst til mennesker og det fik jeg bekræftet, da jeg var coach i Belfast, Irland, hos en af de største udbydere af telemarketing. Her arbejdede jeg med motivation, livsglæde og med at opbygge selvtillid og selvværd.

Efter jeg selv er blevet mor, er det vigtigste for mig, at børn bliver mødt i deres behov og som de individer de er i faste trygge rammer 

Constantin er fra marts 2020 og indgår som ét af børnene i pasningsordningen.

Benjamin er min mand og arbejder på kontor. Han er normalt hjemme omkring kl 16 i hverdagene. Er dit barn her længere, vil Benjamin indgå i barnets verden :)

Poochie

Poochie

Fru Poochie

Poochie er en 11-årig chihauhau. Hun elsker at sove og blive kløet på maven. Selvom hun har sin egen del af huset i hverdagen, vil vi gå ture med Poochie og hun kan være med i haven.

Vores Damer, Lucy, Sky, Diamond og Night

Vores Damer, Lucy, Sky, Diamond og Night

Vores høns; Sky, Diamond og Findus

Vi har 3 høns, som børnene får lov at interagere med. To af hønsene er fra 2021, Sky (Grünlægger/Orpington) er fra foråret. Diamond (Maran) er fra sommeren.


Findus er fra 2022

Katten Demon

Demon er vores 13-årige gamle hankat, som er blid som dagen er lang. Han er for det meste ude for at bevogte grunden, men vil til tider gå igennem huset.

 

Demon er desværre ikke til mere. Der går nok en del år, før vi skal have kat igen

Demon

Demon

KONTAKT INFORMATION

Linda

Læssøegade 62 6000 Kolding

Mobil: 31 74 24 25

lindaschmidtfalk@gmail.com

ÅBNINGSTIDER

Man-Tor: 6:45 - 16:30

Fre: 6:45 - 15:3

Lør-Søn: lukket